keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Rukous sairaiden puolesta.....

Me vetoamme Jumalan sanaan:



Hän antaa anteeksi kaikki syntini ja parantaa kaikki sairauteni. Hän päästää minut kuoleman otteesta ja seppelöi minut armolla ja rakkaudella. Hän ravitsee minut aina hyvyydellään, ja minä elvyn nuoreksi, niin kuin kotka. Vanhurskaat ovat Herran teot, hän tuo oikeuden sorretuille. Ps.103:3-6.
Hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet. Jes.53:5.

Kiitos, rakas Tavaan Isä, että voimme täydessä uskon varmuudessa kääntyä puoleesi ja rukoilla apua ongelmiimme. Kiitos, että kuulet meidän rukouksemme, kun rukoilemme sinun rakkaan Poikasi Jeesuksen nimessä tänään sairaiden puolesta. Ole armollinen kaikkia kohtaan, jotka tänä päivänä tavalla tai toisella ovat sairaita. Siunaa niitä, jotka ovat sairaaloissa. Auta heitä toipumaan nopeasti. Auta lääkäreitä hoitamaan heitä oikein. Anna lääkäreille viisautta ylhäältä heidän vaativaan työhönsä. Auta myös kaikkea muuta sairaaloiden henkilökuntaa tekemään työnsä hyvin. Siunaa syöpäsairaita ja anna heille toivoa. Lahjoita niille, jotka kamppailevat 'parantumatonta' sairautta vastaan, usko, että he voivat Jeesuksen nimen kautta tulla terveiksi. Siunaa kaikkia, jotka ovat käyneet läpi leikkauksen, että he toipuvat nopeasti ja kuntoutuvat terveiksi. Auta myös avohoidossa olevia paranemaan. Auta omaishoitajia, jotka kotona hoitavat sairasta omaista. Anna heille voimia heidän usein niin uuvuttavaan taakkaansa. Kiitos, Herra, että sinä voit ja haluat auttaa.

Jeesuksen nimessä me pyydämme tänään myös, että auttaisit psyykkisesti sairaita. Ole heidän luonaan ja ilmesty heillekin parantajana. Ilmesty auttajaksi ja parantajaksi monille. Päästä näitä psyykkisesti sairaita vapaaksi kaikista sairauden siteistä. Vapauta masennuksesta, vapauta itsetuhoisista ajatuksista, vapauta psykoosista. Anna terveet ajatukset, terve mieli, terve itsetunto ja terve todellisuudentaju niille, jotka ovat psyykkisesti sairastuneet. Anna erityisesti apua lapsille ja nuorille, jotka oireilevat psyykkisistä syistä. Anna psykiatreja, psykiatrisia sairaanhoitajia ja terapeutteja kaikille, jotka ovat hoidon tarpeessa. Auta lääkäreitä, että he osaisivat lääkitä sairastuneita oikein. Anna terve mieli ja sisäinen tasapaino niille, jotka ovat sairastuneet. Auta, kun elämä kolhii ja monet särkyvät liian vaikeiden kokemuksien takia. Auta päihdeongelmaisia, auta synnyttäneitä äitejä, joita vaivaa synnytyksen jälkeinen masennus, auta läheisensä menettäneitä, joita suru painaa. Paranna skitsofreniaan sairastuneita, paranna niitä, joita vaivaa maanis-depressiivinen sairaus. Tule avuksi, Herra, sinä Väkevä Jumala, meidän taivaallinen Parantajamme, ilmesty avuksi ja anna itse kullekin sitä apua ja hoitoa, jota he tarvitsevat. Paranna sisäiset haavat, tee se, mikä särkynyt on, eheäksi jälleen. Kiitos, että kuulet rukouksiamme. Kiitos, että saamme kääntyä sinun puoleesi, joka olet kykenevä auttamaan.

Kiitos, Herra Jeesus Kristus, että saamme sinun nimesi arvovallalla käydä vastustamaan sairauden voimia. Käymme siis rukoukseen ja mainitsemme sen nimenomaisen sairauden nimeltä, jota vastustamme, aina sanan "sairaus" kohdalla. Voimme myös mainita sairaan "Henkilön" nimeltä. Tarvitsen hengellisen sota-asun tähänkin, siksi minä kätkeydyn Jeesuksen veren alle, olen puettu vanhurskauden liinavaatteeseen. Pyydän sinua, Pyhä Henki, pue ylleni Jumalan täysi taisteluvarustus. Minä nöyrryn kuuliaiseksi Kristukselle, olen Jumalalle kaikessa alamainen, mutta vastustan Paholaista niin, että se minusta pakenee. Minä vastustan sairauden voimia ja kukistan niiden voiman Jeesuksen nimessä!


Jeesuksen nimessä minä tallaan tämän "sairauden" voimaa ja kaikkea vihollisen voimaa niin, ettei mikään "Henkilöä" vahingoita! Jeesuksen voimallisessa nimessä minä murran "sairauden" vallan tässä "Henkilössä". Jeesuksen nimessä, hänen verensä voimassa, minä vapautan "Henkilön" "sairauden" siteestä. Jeesuksen nimessä minä lamautan tämän "sairauden" voiman. Minä kätken "Henkilön" Jeesuksen haavoihin, hänen verensä voiman alle. (Jos kyseessä on syöpä: Jeesuksen nimessä minä kiroan tämän kasvaimen/syövän, Jeesuksen nimessä sen on kuoltava, mutta "Henkilön" tulee saada elää Jumalan voimasta!) Jeesuksen nimessä minä kutsun kaikki terveyden voimat ottamaan vallan tässä ruumiissa ja sielussa! Jeesuksen nimessä minä käsken kaiken kivun väistyä "Henkilön" ruumiista ja kaiken ahdistuneisuuden tuskan väistyä "Henkilön" sielusta!


Kiitos, Jeesus, nimesi voimasta! Kiitos, että sinä olet "Henkilön" luonut ja sinä voit antaa "Henkilölle" ylösnousemuselämän ja uuden ruumiin ja eheän ja terveen sisäisen ihmisen, jota mikään sairaus ei voi koskaan runnella. Kiitos, että saan sinulta uskon luottamuksessa pyytää hänelle terveyttä. Kiitos, että vaikka parantumista ei nyt heti tapahtuisikaan, sinä annat "Henkilön" sisäisen ihmisen kuitenkin päivä päivältä uudistua! Kiitos, että annat terveyden voimien "Henkilöä" joka hetki vahvistaa! Halleluja!
Hyvä, että saatoimme näin yhdessä sinun kanssasi sopia, mitä anomme, sillä:

...rukous, joka uskossa lausutaan, parantaa sairaan. Herra nostaa hänet jalkeille, ja jos hän on tehnyt syntiä, hän saa sen anteeksi.Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan. Jaak.5:15-16.