sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Sielunvihollisen juonia.

Rakkaat veljet ja sisaret, meidän ei ole määrä mukautua maailmaan. Tämä maailma ei ole meidän kotimme. Jos yritämme elää tämän maailman mukaan, silloin meistä tulee sopeutumattomia tulevaan uuteen maailmaan. Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä. Room.12:2.




Syntymästämme asti sielunvihollinen, joka on tämän maailman ruhtinas, yrittää jatkuvasti aivopestä meitä kääntääkseen meidät Kaikkivaltiasta Luojaamme vastaan. Vihollinen yrittää manipuloida ja kontrolloida meitä ja sillä tavalla pilata sen ihanan suunnitelman, joka Jumalalla on itse kutakin varten. Älkää antako pettää itseänne ja johdattaa itseänne lavealle ja helpolle tielle. Se vain johtaa teidät tuhoon, tyhjyyteen ja tappioon.

Jeesus Kristus on ainoa tie, totuus ja elämä ja jos mielimme seurata häntä, meidän tulee kulkea kaitaa ja suoraa tietä tässä elämässä. Hänen tiensä ei ole helppo, mutta se johtaa sellaiseen yltäkylläiseen elämään, mikä on vaivan arvoista