lauantai 11. lokakuuta 2008

Salattu elämä.


Totuus on se, että vaikka Jeesus onkin ylösnoussut ja vaikka hänellä onkin kaikki rajaton valta kädessään, hän ei silti ole näkyvästi ottanut maailmankaikkeuden kuninkuuttaan vielä hallintaansa. Hän on maailmalta salassa. Siten on myös meidän pelastuksemme salassa, niin totta kuin iankaikkinen elämämme on kätkettynä hänen kanssaan Jumalassa (Kol. 3:3).


Maailma ei voi nähdä, että Jumala on rinnallamme Vapahtajanamme, sillä se ei voi nähdä syntien anteeksiantamusta. Se ei myöskään voi nähdä sitä, että kaikki on meidän, sillä tavallisestihan me omistamme vähemmän kuin tämän maailman lapset. Maailma ei ensinkään pysty ymmärtämään, että Jumala johdattaa elämäämme sekä pienissä että suurissa asioissa, sillä olemme usein suuremmissa vaikeuksissa kuin maailman ihmiset.


He eivät ymmärrä, ettemme kuole, koska maailma usein seisoo Jumalan lasten haudalla.
Koko meidän elämämme on salassa Kristuksen kanssa Jumalassa. Ainoa asia jonka maailman lapset aavistavat olevan toisin, on se, että me olemme muuttuneet, olemme vähemmän huolissamme, kiitollisempia ja pitkämielisempiä, avokätisempiä, vähemmän vaativia. Mutta sitä, että tämä kaikki johtuu Kristuksen Hengestä, joka meissä asuu, sitä he eivät näe.