lauantai 11. heinäkuuta 2009

Sääli ja rukoile.




Jos sinua leimataan, muista että leimakirves ei ole Jumalan sota-ase. Muista että pilkkakirves ei sekään ole Jumalan sota-ase. Jotka niitä käyttävät, ovat lihansa vallassa. He ovat vihan tai kateuden vallassa eivätkä ole jaksaneet pitää mielessään sitä sanaa, joka sanoo:



...miehen viha ei johda oikeudenmukaisuuteen, jota Jumala tahtoo. Jaak.1:20.

Sääli heitä. Rukoile heidän puolestaan, että he pääsisivät eroon sydämensä kovuudesta ja saisivat kivisydämen tilalle elävän sydämen.

Turvaa aina Jumalaan ja luota häneen. Muista, että opetuslapselle riittää, että hänelle käy kuin opettajalleen (Matt.10:25). Painaudu tiiviisti Jeesuksen rintaa vasten ja kuuntele hänen sydämensä lyöntejä. Löydä vankkumaton rauha ja ilo hänen läheisyydestään. Muista, että syyttäjät ovat Syyttäjän asialla, eivät Jumalan asialla:
Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala - mutta hän julistaa vanhurskaaksi! Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus - mutta hän on kuollut meidän tähtemme, ja enemmänkin: hänet on herätetty kuolleista, hän istuu Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme! Mikä voi erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuska tai ahdistus, vaino tai nälkä, alastomuus, vaara tai miekka? Room.8:33-35.
Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut. Room.8:37